Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
595 Ft

ÉLÉSKAMRA BOURBON VANÍLIÁS DESSZERT PUDING ÉS TORTAKRÉM ALAPPOR SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT 

595 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Összetevők: nyílgyökér liszt, mandula liszt, manióka liszt, bambuszrostliszt, bourbon vanília őrlemény, béta-karotin por

Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.

Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.

Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt sem. Allegén anyagok vastagon szedve.

ALAPRECEPT:

Hozzávalók:

  • 1 csomag pudingpor
  • 450 ml növényi tej vagy egyéb tej (pl TOTU tej)
  • ízlés szerint 30-50 g diéta szerinti édesítő
     

Egy csomag pudingpor 3 adag desszertet tartalmaz.

Elkészítési javaslat:

A tasak tartalmát 30-50 g diéta szerinti édesítővel és kb. 1 dl növényi tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a további 350 ml tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. A pudingot fogyaszthatjuk melegen, langyosan vagy kihűtve is.
Ha tortakrémnek vagy süteményekbe használjuk, akkor 300 ml növényi tejjel készítsük, hogy jóval sűrűbb legyen.

Tápanyagtartalom 100 g pudingporban

Energia kJ 1270,7
Energia kcal 299,6
zsír 2,9g
amelyből telített zsírsavak 0,3g
szénhidrát 52,1g
amelyből cukrok 0,6g
ebből hasznosuló szénhidrát 52,1g
ebbő poliolok 0g
fehérje 11,2g
0,2g
rost 15,4g

Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.

Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére